Manchester United valmistub suurteks muutusteks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann on sel suvel Manchester Unitedi suureks sihtmärgiks.
Antoine Griezmann on sel suvel Manchester Unitedi suureks sihtmärgiks. Foto: Adam Davy/EMPICS Sport/SCANPIX

Hooaja Euroopa liiga võiduga lõpetanud Manchester Unitedi jalgpalliklubi kindlustas sellega endale tulevaks hooajaks koha Meistrite liigasse ning sellega seoses plaanib meeskond ka koosseisu osas muudatusi.

ManU peatreener Jose Mourinho andis klubi aseesimehele Ed Woodwardile teada, et ta vajab suvel täiendust neljale positsioonile, kirjutab The Times.

Väidetavalt on Mourinho kaheks peamiseks sihtmärgiks ründaja Antoine Griezmann (Madridi Atletico) ja poolkaitsja Eric Dier (Tottenham).

Lisaks on ManU ostunimekirjas veel kaitsja Michael Keane (Burnley), kaitsev poolkaitsja Tiemoue Bakayoko (AS Monaco) ning ründaja Romelu Lukaku (Everton).

24-aastase Keane’i soetamisega teeks ManU sarnase tehingu nagu eelmisel aastal Paul Pogbaga ehk suure summa eest ostetakse tagasi mängija, kellest omal ajal võileivahinna eest loobuti.

Sportsmail annab veel teada, et klubi on silma peale pannud ka 23-aastasele itaallasest ründajale Andrea Belottile. Sel hooajal on Belotti löönud FC Torino eest koguni 27 väravat.

Mourinhole on suvel uute mängijate ostmiseks ette nähtud umbes 230 miljonit eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles