Sarapuu püüdis bussiäris toimivaid skeeme prügiärisse viia

Andres Reimer
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu 17. aprillil andis Arvo Sarapuu aru riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni liikmetele, kes küsitlesid teda pealinna prügiprobleemide kohta.
Tänavu 17. aprillil andis Arvo Sarapuu aru riigikogu korruptsioonivastase erikomisjoni liikmetele, kes küsitlesid teda pealinna prügiprobleemide kohta. Foto: Mihkel Maripuu

Atkoga kohalikel liinivedudel konkureerijad avaldasid lootust, et prokuratuur asub uurima äsja ametist lahkunud Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu ühistranspordiäri Harjumaal ja Järvamaal, mis väidetavalt toimib samuti Tallinna prügiärisse imporditud mudeli järgi.

Korruptsioonikahtlustuse saanud Sarapuud, kes eile teatas poliitikast lahkumisest, tuntakse säravat karjääri teinud poliitikuna, kuid ka Atko lipu all tegutseva eduka bussiettevõtjana.

Kui tavaliselt võtavad ärimehed hammasrataste vahele jäänud konkurendi pigem oma kaitsva tiiva alla, siis uurimise alla sattunud Sarapuu ei pälvinud konkurentide silmis mingisugust kaastunnet.

«Maakonnaliinide konkurssidel ilmnevad faktid näitavad, et Atko võidetud hangetega on kõige rohkem probleeme,» ütles Hansabussi juht Neeme Tammis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles