BA loodab saata oma lennukid pühapäeval liinidele (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisijad Heathrow lennujaama 5. terminalis pärast British Airwaysi teadet lendude tühistamisest laupäeval.
Reisijad Heathrow lennujaama 5. terminalis pärast British Airwaysi teadet lendude tühistamisest laupäeval. Foto: AFP / Scanpix

Lennufirma British Airways loodab taastada laupäeval IT-probleemide tõttu kaosesse langenud lennugraafiku pühapäeval, edastas Briti ringhäälingukompanii BBC.

Kompanii loodab, et pühapäeval toimuvad Londoni Gatwicki lennujaamas peaaegu kõik lennud vastavalt graafikule. Ka Heathrow' lennujaamas loodetakse taastada suurem osa teenustest.

British Airwaysi andmeil puudutasid probleemid firma arvutisüsteeme üle kogu maailma ja tõid lendude hilinemisi kaasa ka mujal. Ka British Airwaysi veebilehed olid maas.

Lennufirma teatel ei ole nad leidnud tõendeid selle kohta, et tegemist oleks olnud küberrünnakuga.

Rike tabas ettevõtet eriti halval ajal, sest Suurbritannias veedetakse pikka nädalalõppu ja paljudel kooliõpilastel on vaheaeg.

British Airwaysil on olnud arvutisüsteemide häireid ka varem, paljud lennud hilinesid rängalt mullu juulis ja septembris.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles