Rammumees vedas kaks aastat vallaga vägikaigast ja võitis

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rammumees Kaido Sirge oli töölepingu järgi seitse aastat Ülenurme gümnaasiumi staadionimeister, tegelikult töötas ta aga kooli jõusaalis.  
Selline vastuolu tõi talle kaasa päevapealt vallandamise ning pika kohtutee.
Rammumees Kaido Sirge oli töölepingu järgi seitse aastat Ülenurme gümnaasiumi staadionimeister, tegelikult töötas ta aga kooli jõusaalis. Selline vastuolu tõi talle kaasa päevapealt vallandamise ning pika kohtutee. Foto: Margus Ansu

Töölepingu järgi oli jõutõstja ja rammumees Kaido Sirge ligi seitse aastat Ülenurme gümnaasiumis poole kohaga staadionimeister. «Ma pole päevagi sel staadionil töötanud,» väidab aga Kaido Sirge ise. 

Seda fakti ei lükka ümber ka Ülenurme gümnaasiumi direktor Olev Saluveer ja Ülenurme vallavanem Aivar Aleksejev. «Ta tegeles meil valdavalt treeneritööga ja oma elukaaslase treenimisega, kes on Eesti tugevaim naine,» ütles vallavanem.

«Eelmine kooli spordijuht võttis ta poole kohaga staadionimeistriks tööle, staadion oli korras, meie majahoidja hoolitses selle eest,» rääkis Olev Saluveer. «Kooli töötajad võivad meie jõusaalis käia. Õhtuti ta seal käis, treenis iseend ja oma elukaaslast, seal käisid ka teised huvilised, polnud probleemi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles