Ergma: mul on idee! (26)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ene Ergma.
Ene Ergma. Foto: Marko Saarm / Sakala

Isamaa ja Res Publica Liidust (IRL) läinud aastal pagenud ja nüüd kohalikel valimistel Reformierakonna ridades Tartus kandideeriv endine riigikogu esimees Ene Ergma lubab inimõiguste aktivisti Martin Luther Kingi kuulsa lause «Mul on üks unistus!» («I have a dream!») vaimus oma üllatusideed.

Ergma idee on ilusalt intrigeeriv ja mujal maailmas üsna tuntud, kuid lubadus seda mitte avalikustada on kindel, seega jäägu mõte sobival hetkel Ergma enese tutvustada.

- Initsiatiiv jälle kandideerida tuli teie või Reformierakonna poolt?

Reformierakondlasest Tartu linnapea Urmas Klaas on pikka aega minu hea sõber olnud ja tegelikult ei peagi rääkima initsiatiivist, vaid ma ei näe enam ühtegi teist parempoolset erakonda Eestis. Mul ei ole usku Rahvaliidu järglastesse, mul ei ole usku IRLi, ja Vabaerakond on minu jaoks üldse üks suur arusaamatus. Seal on väga palju kenasid inimesi, aga kas teie olete neist aru saanud?

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles