Eesti idu alustas koostööd Lattelecomiga

tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti idufirma pakub Lattelecomile asjade interneti teenuseid.
Eesti idufirma pakub Lattelecomile asjade interneti teenuseid. Foto: Panther Media/Scanpix

Eesti idu GlobalReader alustas koostööd Lattelecomiga, et pakkuda IoT lahendusi Läti tootmisettevõtetele.

Eesti Smart Factory valdkonna iduettevõte GlobalReader alustas koostööd Läti juhtiva telekommunikatsiooni ja IT-lahenuste ettevõttega Lattelecom, et pakkuda tootmisliinide monitoorimise, andmete kogumise ja andmete analüüsimise teenust Lätis.

"GlobalReader on alustav ettevõte ja me otsime alati võimalusi kasvamiseks. Päris suur hulk Eesti tootmisettevõtteid kasutavad meie teenuseid ja me oleme nüüd valmis koos usaldusväärsete partneritega vallutama ka välismaa turgusid.” ütles Indek Jaal, GlobalReaderi asutaja ja tegevjuht. 

“IoT lahendused (asjade internet-toim.) võimaldavad reaalajas planeerida tootmistööd niimoodi, et tehase reaalne töö oleks kooskõlas algselt planeeritud tootmismahtudega, aidates kaasa sellele, et seisakuteta tootmine saaks reaalsuseks,” ütles Krists Avots, Lattelecomi äriarenduse juhataja. 

Lattelecom avalikustas oma plaani luua ja algatada Läti esimene Internet of Things võrk juunis 2017. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles