Drive-in kassas roolis õlut rüübanud mees läks politseinikule kallale (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile õhtul Tallinnas oma 35. sünnipäeva tähistanud mehe pidu jäi üürikeseks, kui ta autoroolist kriminaalses joobes tabati ja tagatipuks ei pidanud ta ka paljuks politseinikku lüüa.

Eile õhtul veidi enne kella 23 teatas tähelepanelik McDonald'si töötaja politseile, et drive-in kassas on juht, kes rüüpab õlut ning kel on silmnähtavad joobetunnused. Kolme minutiga jõudsid kohale kesklinna politseijaoskonna patrullpolitseinikud, kes märkasid kirjeldusele vastavat sõidukit ning pidasid selle kohe ka kinni.

Kui mees akna alla lasi, märkasid patrullpolitseinikud, et mehe suust tuleb alkoholilõhna. «Esialgu keeldus mees alkomeetrisse puhumast ning seejärel ei suutnud seda korrektselt teha, mistõttu viidi ta kontrolliks haiglasse. Mehele selgitati, et nüüd tuleb võtta vereproov, mille peale mees muutus agressiivseks ning lõi patrullpolitseinikku,» teatas Põhja prefektuur Facebookis.

Politseinikud pidid meest kinni hoidma, et arstid saaksid lõpuks vereproovi võtta. Esialgne tulemus näitas kriminaalset ehk rohkem kui 1,5-promillist joovet.

«Täname klienditeenindajat, kes tegi ainuõige otsuse, andes politseile teada joobekahtlusega juhist ning võimalik, et päästis sellega kellegi elu. Kusjuures, oma 35. sünnipäeva tähistanud mees pidi õhtu veetma politseijaoskonnas ning seisab silmitsi kriminaalvastutusega. Loo moraal - sünnipäeva alkoholi seltsis autoroolis ei tähistata.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles