Kolmapäeval algavad naiste korvpalli poolfinaalid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ korvpallinaiskond eelmisel hooajal.
TÜ korvpallinaiskond eelmisel hooajal. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kolmapäeval algavad korvpalli Eesti Naiste Meistriliiga poolfinaalid. Liiga senise suurima üllataja, Tartu Ülikooli naiskonna vastane on põhiturniiril teise koha saanud Tallinna Ülikool, kellele karikafinaalis tuli alla vanduda vaid ühe punktiga.

Mäng tõotab tulla väga põnev ja tagajärg ettearvamatu. Tänu Tartu Ülikooli naiskonnale on Tartus taas üle hulga aja võimalik nautida ilusat ja professionaalset naiste korvpalli. Treener Gerli Odrusk on lihvinud võistkonna ühtseks rusikaks, kellel jätkub oskusi, jõudu ja tahtmist võidelda alati lõpuni ning kellel ei ole aukartust ühegi vastase ees.

Ka Tallinna Ülikooli üks liidreid Mirjam Nikolai pelgab veidi poolfinaalivastast Tartu Ülikooli.

«Tartu on meie kirstunael kindlasti. Millegipärast meil ei ole nendega just kõige paremini õnnestunud, aga arvan, et poolfinaaliks võtame ennast palju rohkem kokku ja arvan, et väga põnevad lahingud tulevad,» kommenteeris ta põhiturniiril vaid ühe võidu vähem teeninud konkurenti intervjuus ETV-le.

Kolmapäeval, 6. aprillil kell 19.00 kohtuvad TÜ Spordihoones kahe võiduni peetavates poolfinaalide  esimeses mängus Tartu Ülikool - Tallinna Ülikool. Korduskohtumine toimub nädala pärast Tallinnas. Vajadusel mängitakse kolmas mäng 16. aprillil samuti Tallinnas.
Teise finalisti selgitavad omavahel NikeWomen ja Eclex.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles