Liikluses sai neli inimest viga

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile juhtus Eestis kolm liiklusõnnetust, milles sai kannatada neli inimest, teatas politsei- ja piirivalveamet.

Esimene õnnetus juhtus eile hommikul kella 6.56 paiku Tartus Turu 6 juures. Sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 59-aastane mees sooritas vasakpööret parklasse ja sõitis ette mootorrattale KTM, mida juhtis 24-aastane mees, kes sai kannatada. Kiirabi toimetas mootorratturi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Järgmine õnnetus juhtus kella 10.29 ajal Tallinnas Sõle ja Ehte tänava ristmiku juures, kus 44-aastane mees sõitis rolleriga Baotion otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud  34-aastasele naisele. Nii rolleri juht kui ka jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 14.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Viljandis Reinu tee 31 juures parklas, kus sõiduautoga Toyota Corolla tagurdanud seni tuvastamata juht ei veendunud manöövri ohutuses ja sõitis otsa sõiduautole Volkswagen Passat Variant, millest väljus 61-aastane naine. Naise jalg jäi ukse vahele. Toyota juht lahkus sõidukiga sündmuskohalt. Kiirabi andis kannatanule abi kohapeal. Toyota juht on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles