Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja liitub Saksamaa klubiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karli Allik (keskel) oma debüütmängus Luksemburgi vastu.
Karli Allik (keskel) oma debüütmängus Luksemburgi vastu. Foto: Mariel Gregor

Eesti võrkpallikoondise nurgaründaja Karli Allik siirdub Saksamaa klubisse SWD Powervolleys Düren. 20-aastane Karli sõlmis Düreni klubiga aastase lepingu ja järgneb paljude koondisekaaslaste eeskujul pallima välismaale. 

«Soovin tänada Selverit nende kolme väga sümpaatse aasta eest ja kõiki meeskonnakaaslasi kellega koos nendel aastatel mängisin. Samuti tänud kõikidele minu treeneritele, kes on minu arengule kaasa aidanud - Toomas Jasmin, Asko Esna, Raul Reiter, Rainer Vassiljev, Gheorge Cretu ja Indrek Verro,» lausus Allik.

Allikut esindava agendi Madis Kokkuta sõnul on Saksamaa liiga Alliku jaoks paras samm. «Karli on enda esitustega tõestanud, et tegemist on väga heal tasemel mängumehega ja aeg oli küps välismaale siirdumiseks. 2013. aasta kevadel aitasime Andri Aganitsale leida klubi ja ka tol korral oli tegemist Saksamaa klubiga. Andri puhul osutus see õigeks otsuseks ja olen ka sel korral optimistlik ning positiivselt meelestatud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles