Mitmes liiklusõnnetuses said viga ratturid

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile juhtus Eesti eri paigus kolm liiklusõnnetust, kus kannatada sai mootorrattur või jalgrattur, üks neist oli ka purjutanud.

Esimene avarii juhtus kell 8.39 Tallinnas Tööstuse ja Kalaranna tänava ristmikul, kus 68-aastane mees tegi kaubikuga Volkswagen Transporter vasakpööret ja põrkas kokku otse liikunud mootorrattaga Kawasaki Versys, mida juhtis 35-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, teatas politsei- ja piirivalveamet.

Kell 9.38 juhtus liiklusõnnetus Pärnus Kuninga ja Ringi tänava ristmikul, kus alkoholijoobes 34-aastane mees sõitis jalgrattaga tagant otsa reguleerimata ülekäiguraja ees peatunud sõiduautole Jaguar S-Type. Kiivrita rattur kukkus ja kiirabi toimetas ta Pärnu haiglasse.

Kell 10 juhtus liiklusõnnetus Harku vallas Harku-Rannamõisa tee 3. kilomeetril, kus 39-aastane mees tegi Volkswagen Caddy Kombiga vasakpööret ja põrkas kokku sõidukist möödasõidul olnud mootorrattaga Yamaha FZ6-N, mida juhtis 34-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee

Kell 14.20 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Hobujaama tänava ja Narva maantee ristmikul, kus 63-aastane liinibussijuht tegi parempööret ning riivas reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 25-aastast naist. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Viimane eilne avarii juhtus kella 21.50 paiku Viljandimaal Suure-Jaani vallas Vihi külas Mudiste-Suure-Jaani-Vändra maantee 14,7. kilomeetril, kus alkoholijoobes 67-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Astra Caravan sirgel teelõigul kraavi ja vastu puud. Juht toimetati Viljandi haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles