Saaremaale sõitjatel tuleb teetööde tõttu arvestada liikluspiirangutega

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Urmas Luik

12. juunil alustatakse Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maantee kilomeetritel 11,0-21,4 Koluvere–Üdruma lõigu ehitustöödega, mille tõttu tuleb liiklejatel arvestada liikluspiirangutega. 

Tööde käigus taastatakse amortiseerunud teekate ning tõstetakse sõidumugavust ja liiklusohutust. Maanteeameti teatel on kavas teekate freesida, paigaldada tasanduskiht ning katta kogu lõik uue ühekihilise asfaltbetoonist kattega.

Teetööde käigus ümbersõite ette näha ei ole, kuid arvestada tuleb liikluspiirangutega vahetult töötsoonis. Tööd teostakse selliselt, et vähemalt üks sõidusuund on liiklejatele alati avatud. Liikluse reguleerimiseks kasutatakse liiklusreguleerijad ja/või foore.

«Tööde puhul, kus pole tagatud vähemalt 1+1 sõiduraja olemasolu, kasutatakse liikluse reguleerijaid tipptundidel kella 8.00 kuni 10.00 ning 16.00 kuni 18.00, muul ajal kasutatakse liikluse reguleerimiseks foore,» selgitas maanteeameti lääne regiooni projektijuht Urmas Robam.

Liikluse korraldamisel arvestatakse võimalike Saaremaa praamiliiklusest tulenevate eripäradega ja Saaremaal toimuvate suursündmustega. Nendel päevadel kasutatakse vajadusel reguleerijaid.

Töid teostab Viamer Grupp OÜ, omanikujärelevalvet Taalri Varahaldus AS. Tööde lepinguline maksumus on 1,4 miljonit eurot. Lõigu rekonstrueerimine lõpeb selle aasta augustis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles