Saladused, mida paarid kunagi sõpradele ei avalda

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kõigil on selliseid saladusi, mida mitte kellegagi ei jagata. Kas teil on paarina midagi sellist, mida te oma sõpradele või tuttavatele mitte kunagi ei jaga? 

Erinevad paarid rääkisid PopSugarile, millised on need saladused, mida teavad ainult nemad kaks ja mida nad mitte mingil juhul teistele ei räägiks.

  1. «Me ei räägi kunagi, kui palju raha me oleme võitnud või kaotanud, kui oleme hasartmänge proovinud.»
  2. «Me ei räägi teistele, kui me tülitseme või kui palju me teenime.»
  3. «Mitte kumbki meist ei räägi meie tülidest või seksielus ja see paneb inimesi arvama, et me oleme täiuslik paar, aga asi on sellest kaugel.»
  4. «Me ei jaga teistega oma tulevikuplaane või ei räägi sellest, kuidas me vahepeal mõtleme ja nutame sellepärast, et me oleme üksteist kohanud. Meil on palju väikeseid saladusi, mis jäävad ainult meie kahe vahele.»
  5. «Me ei räägi oma terviseprobleemidest võikohtuprotsessidest.»
  6. «Vahel me ei räägi sellest, kas meil on plaanid tehtud või mitte, sest me tahaks lihtsalt kahekesti segamatult kodus olla.»
  7. «Me ei jaga teistega oma kõige suuremaid unistusi – ükskõik, kas need on isiklikud või perekondlikud. See on üks asi, mida me hoiame ainult enda teada.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles