Viis kirjutamata reeglit armastuse kohta, mida iga naine peaks teadma (1)

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Armudes on väga lihtne ennast ära kaotada. Sa annad ennast nii palju, et su enda identiteet hakkab lõpuks tema omaga segunema ja sa ei tea, kes sa enam oled. Selleks, et jääda kogu protsessi juures mõistuse juurde võiks teada neid kirjutamata reegleid armastuse kohta.

  1. Mitte keegi teine ei vastuta su õnne eest peale sinu. Jah, partner võib sind õnnelikumaks teha, aga see ei ole nende töö. Kõik algab sinust enesest. Kui sa ei suuda iseendaga rahu sõlmida, siis ära oota, et keegi teine sind õnnelikuks teeb. Mida tervem suhe sul iseendaga on, seda parem.
  2. Ära mitte kunagi talu kedagi, kes sind ei austa. Ära lase kellelgi endale teha midagi, mis teeb emotsionaalselt, mentaalselt või füüsiliselt haiget.
  3. Ära aja taga kedagi, kes ei näe, kui väärtuslik sa oled. Kes iganes ei saa aru, kui väga tal vedanud on, ei vääri su aega ja pühendumist. Üksteist peab väärtustama ja ära lepi partneriga, kes võtab sind iseenesest mõistetavana.
  4. Ära muuda ennast kellegi teise pärast. Kui, siis ainult paremuse poole. Sa ei peaks muutma oma väärtuseid, arvamust, välimust või uskumisi selleks, et teisele meeldida. Kui ta sind päriselt armastab, siis kõikide sinu vigadega.
  5. Sa oled piisav. Ära lase kellelgi vastupidist väita.

Tarkuseteri edastas PopSugar. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles