Rutjal avaneb võimalus nautida pärimusmuusikat

Kärt Devaney
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marge Niller leiab, et Rutja on imeline paik ning sealset ilu ja miljonivaadet võiksid nautida teisedki peale kohalike elanike.
Marge Niller leiab, et Rutja on imeline paik ning sealset ilu ja miljonivaadet võiksid nautida teisedki peale kohalike elanike. Foto: Erakogu

​Juba tuttavate kontserdipaikade ja -sarjade pikka nimistusse lisandub sel suvel Rutja, kus lauljana tuntud Marge Niller uudsed kooslused lavalaudadele koondab.

Nilleri enda sõnul on kontserdisarja sünnilugu proosaline: asjad hakkasid nimelt lihtsalt juhtuma ning ise liikuma. 

“Ma olen siin rannarahva seas elanud kümme aastat. Olen siin paigal olnud ja ausalt öeldes peamiselt paigal seisnud ka. Teinud sutsakaid siin ja seal. Aga võib vist öelda, et kõik hakkas liikuma suurtest elumuutustest. Ma läksin Rakvere Vanalinna kooli tööle, jätsin lapse koduõppele ja see oli hea muutuste baas,” avab Marge Niller korraldamiseks saadud inspiratsiooni ja tegutsemis­innu tagamaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles