Circle K ehitab Jürisse uue teenindusjaama

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Circle K Mäo teenindusjaama avamispidu.
Circle K Mäo teenindusjaama avamispidu. Foto: Kristo Kivisoo

Circle K Eesti AS ehitab sügiseks Tallinna ringteele Jürisse uue, poolteist miljonit eurot maksva täisteenindusjaama.

«Oleme viimastel aastatel tegelenud olemasoleva teenindusvõrgu arendamise ning laiendamisega. Möödunud aastal ostsime Premium 7 teenindusjaamad ning sel kevadel lansseerime Eestis maailma ühe suurima jaekaubanduse kaubamärgi Circle K. Nüüd on aeg käes ehitada üks täiesti uus teenindusjaam Jürisse,» märkis Circle K Eesti ASi jaemüügidirektor Raimo Vahtrik.

  Jüri teenindusjaam valmib uue kontseptsiooni järgi, mis tähendab senisest suuremat toiduvalmistamise ala, rohkem kohvimasinaid, sõiduautode parkimist maja ees ning rohkem tualette klientidele. Mugavuspoe suuruseks saab olema 160m2 ning Circle K  investeerib Jüri teenindusjaama rajamisse 1,5 miljonit eurot.  

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, kes annab tööd üle 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüja Circle K Eesti AS omab ja opereerib Statoili ja Circle K kaubamärkide all töötavat 56 täisteenindus- ja 18 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest, neist enamus teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles