Metallitöötleja Favor kolib mai alguses valminud tehasesse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
: FAVOR, METALLITÖÖSTUS  : TALLINN, EESTI : 16MAR16

Favor tööstus. 

lt/Foto: LIIS TREIMANN
: FAVOR, METALLITÖÖSTUS : TALLINN, EESTI : 16MAR16 Favor tööstus. lt/Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Metallitööstusettevõte AS Favor plaanib mai alguses Loovälja tehnopargis valminud tehasesse ümber kolida juuni lõpuks.

«Kolimisega alustasime mai esimesel nädalal ja tänaseks on põhiline osa tootmisseadmetest üle kolitud uuele pinnale,» ütles Favori juhatuse esimees Mart Proos BNS–ile.

«Seadmete kolimine on käinud etapiviisiliselt, eesmärgiga säilitada ettevõtte tootmisvõimekus ja tagada tarned klientidele. Olulisi seisakuid tootmises ei ole olnud ja klientidele lubatud tarneaegadest oleme seni suutnud kinni pidada,» sõnas ta.

Kogu kolimismahust, mille moodustavad seadmed, toormaterjali, komponentide, pooltoodete ja valmistoodete laod ja kontor on tema sõnul kolitud ligi 90 protsendi ulatuses.

«Viimased seadmed saame kolitud järgmise nädala lõpuks. Kogu protsess peab olema lõpetatud juuni lõpuks,» sõnas Proos.

Hoones on netopinda kokku üle 13 500 ruutmeetrit, millest tootmispinda 11 500 ruutmeetrit. Vana tehasehoone, mis oli rendipind antakse üle selle omanikule East Capitalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles