Viigivärava löönud Zenjov: minu ja Vassiljevi osas töötas treeneri plaan suurepäraselt

Madis Kalvet, Riia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (ees) ja Sergei Zenjov alustasid mängu varumeestena, kuid tõid teisel poolajal mängu murrangu.
Konstantin Vassiljev (ees) ja Sergei Zenjov alustasid mängu varumeestena, kuid tõid teisel poolajal mängu murrangu. Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallikoondis suutis kohtumises Lätiga olla pidevalt domineerivamaks pooleks, kuid olukordade realiseerimiseni jõuti visalt. Lõpuks saadi vastaste väravalt kaasa maha teisel poolajal, kui vahetuses sekkunud Sergei Zenjov tõi tabloole viiginumbrid.

«Mõtlesin, et see oli treeneri (Martin Reimi) plaan, et vastased on natuke väsinud ja tulen seejärel väljakule,» sõnas teiseks poolajaks vahetusest väljakule pääsenud Zenjov.

Zenjov tõi võiduga kohtumise järel paralleele märtsis Horvaatiaga peetud kohtumisega, kus ta ise ning Konstantin Vassiljev sekkusid samuti mängu vahetusest. Toona võitis Eesti 3:0.

«Oli selline mõte, et tuleme värskelt väljakule. Täpselt nii nagu Horvaatiaga. Tulime Vassiljeviga väljakule ja lõpetasime asja ära,» tõdes Zenjov, et peatreeneri plaan töötas perfektselt. «Esimesel poolajal kontrollisime mängu käiku hästi, kuid võimalusi ei tulnud. Teisel poolajal suutsime omad olukorrad ära oodata.»

Löödud väravast loodab Zenjov abi ka uue koduklubi otsimisel. Viimased kaks hooaega Aserbaidžaanis Qabala meeskonna ridades pallinud ääreründaja sõnul midagi konkreetset tal veel rääkida ei ole.

«Nüüd vaatame, kas tuleb midagi erilist. Konkreetselt midagi laual ei ole. Loodan, et saan lepingu ilma testimiseta. Loodetavasti aitas ka värav kaasa,» tunnistas Zenjov. «Eelkõige tahaks, et perekonnal oleks hästi. Mul läheb laps sügisest lasteaeda. Pean ka neid aspekte arvestama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles