Reim videointervjuus: seda võitu oli Eesti jalgpallile vaja

Madis Kalvet, Riia
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondis sai esmaspäeva õhtul Riias kirja magusa võidu, kui 12 aasta pikkuse pausi järel suudeti üle mängida Läti. Eestlaste juhendaja Martin Reim tõdes kohtumise järel, et taolist võitu oli väga vaja.

«Võita on kindlasti magus,» tunnistas Reim esmalt. «Olen ära harjunud, et kõik mängud on pingelised ja stressirohked. Igaüks omamoodi. Võita naabrit, keda võitsime viimati, kui ise sai palli taotud, siis arvan, et seda võitu oli meie jalgpallile vaja.»

Üldiselt mängupildi kohta sõnas Reim, et asjad suures plaanis sujusid. «Meil oli plaan võtta initsiatiiv ja oma taktikepi järgi seda mängu mängida,» rääkis Reim. «Teadsime, et nad mängivad sarnaselt nagu Portugali vastu. Arvasin, et koduväljakul asuvad nad suruma, kuid tegelikult mängisid hoopis kontrarünnakute peale. Valdasime palli, kuid esimesel poolajal puudus meil ees teravus. Teine poolaeg meie mäng paranes ning teravus tuli ründesse juurde.»

Vaata videost, mida Reim võiduka kohtumise kohta veel rääkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles