Ossinovski: Reformierakonna ja EKRE käehoidmine tekitab muret (2)

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Ossinovski
Jevgeni Ossinovski Foto: Eero Vabamägi

Valitsuse varipeaministriks nimetatud sotsiaaldemokraatide juht, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski peab Reformierakonna flirti Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga (EKRE) uskumatuks ning vaatab huviga, mis saab pärast kohalikke valimisi ühest valitsuspartnerist Isamaa ja Res Publica liidust (IRL). «Laialivalguva ilmavaatega erakondi on Eestis mitu, meie peame jääma kindlaks ja võtma riske,» ütleb Ossinovski, lootes sotside püsimisele.

-Nii opositsioonist kui ka teie oma erakonnast on paaril viimasel kuul rõõmustatud-kurdetud, et olete justkui kadunud. Kas naudite lihtsalt Keskerakonna ja Isamaa ja IRLi siseheitlusi?

Ei ole ma kuskile kadunud. Kui peaminister välja jätta, siis olen stabiilselt kõige tsiteeritum Eesti poliitik. Samas on poliitikas erinevaid perioode. Valitsuses novembris kokkulepitu elluviimine – vajalike otsuste läbi rääkimine ja viimistlemine – ei ole uuteks avalikeks initsiatiivideks palju aega jätnud. Lisaks on viimastel kuudel olnud põhitähelepanu maksumuudatustel, mis on kahtlemata emotsionaalsed, aga tegelikult Eesti tuleviku mõttes väheolulised.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles