Joobes kasuisa pani 10-aastase rooli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reidi teinud politsei ei näinud liikuva auto roolis esialgu kedagi.
Reidi teinud politsei ei näinud liikuva auto roolis esialgu kedagi. Foto: Harli Uljas

Eile pidasid politseinikud Ida-Virumaal kinni sõiduki, mille rooli oli joobes kasuisa pannud 10-aastase poisi.

Eile pärastlõunal tegid Iisaku konstaablid Kohtla-Järvel Sompa linnaosas liiklusjärelevalvet, kui märkasid liikuvat sõidukit Ford Transit, mille roolist ei paistnud juhti, teatas Ida prefektuuri pressiesindaja.

Peatamiseks antud vilkuritega märguannet väike juht esialgu ei märganud ning politseiautol tuli sõidukil järel sõita. Kinnipidamisel selgus, et roolis oli 10-aastane poiss, kaasreisijateks joobes kasuisa ja veel üks mees.

Seltskond viidi menetlustoimingute tegemiseks Jõhvi politseijaoskonda. Et kasuisal tekkis politseiga konflikt, pandi ta arestimajja kainenema. Pärast kainenemist koostab politsei mehele protokolli mootorsõiduki juhtimise üleandmise eest juhtimisõiguseta isikule.

Noore juhiga tegeles noorsoopolitseinik, kes andis pärast vestlust poisi emale üle. «Mõtlematu tegu - mitte mingil juhul ei tohi rooli lubada last, kellel puudub juhtimisõigus ja -kogemus. Õnneks ei saanud ükski inimene kannatada, aga tagajärjed võinuks olla hoopis teistsugused,» ütles Iisaku konstaablijaoskonna piirkonnavanem Kalle Kuusik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles