FC Barcelona plaanib suvel meeskonda tuua mitu superstaari

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Verratti Itaalia koondise särgis.
Marco Verratti Itaalia koondise särgis. Foto: imago sportfotodienst/imago/Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

FC Barcelona jalgpalliklubi viimaste aastate ostud ei ole tihtilugu just kõige edukamateks osutunud ning seetõttu üritatakse sel suvel tegutseda veidike konkreetsemalt ja soetada mehi, kelle kvaliteedis ollakse kindlad.

Praeguste kõlakate kohaselt ollakse kõige rohkem huvitatud PSG itaallasest poolkaitsjast Marco Verrattist. Lisaks on jätkuvalt nende sihikul Londoni Arsenali äärekaitsja Hector Bellerin ning pilk on peale pandid ka Dortmundi Borussia noorele ääreründajale Osmane Dembelele. Lisaks tuleb klubil tugevdada keskkaitsja positsiooni.

Seejuures tuleb Barcelonal laduda 24-aastase Verratti eest lauale umbes 100 miljonit eurot. Hispaaniast tulnud teadete kohaselt on Barcelona selleks ka valmis.

Hispaania ajaleht Marca kirjutab, et esimesed tehingud plaanib Barcelona ära teha juulikuus.

Barcelona uus peatreener Ernesto Valverde kavatseb samal ajal nii mõnestki mängijast ka loobuda. Teiste seas peavad tõenäoliselt lahkuma Thomas Vermaelen, Jeremy Mathieu, Arda Turan, Rafinha, Cristian Tello ning Munir El Haddadi.

Eelmisel suvel Barcelonasse saabunud, kuid pigem ebaõnnestunult mänginud Andre Gomes, Paco Alcacer, Denis Suarez ja Lucas Digne saavad enda tõestamiseks veel ühe hooaja.

Praegune Londoni Arsenali mängumees Hector Bellerin on FC Barcelona kasvandik.
Praegune Londoni Arsenali mängumees Hector Bellerin on FC Barcelona kasvandik. Foto: JUSTIN TALLIS/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles