Video: Eesti koondise 178-sentimeetrine kaitsja lõi Norras peaga värava

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (paremal) Eesti koondise särgis.
Enar Jääger (paremal) Eesti koondise särgis. Foto: INTS KALNINS/REUTERS

Eesti jalgpallikoondise kaitsemängija Enar Jääger, kes teenib klubileiba Norra kõrgliigas Oslo Valerenga meeskonna ridades, lõi eile oma hooaja esimese värava, kui aitas Valerengal mängida koduväljakul 1:1 viiki Strömsgodseti meeskonna vastu.

32-aastane Jääger sai kirja täismängu pärast mõne nädala pikkust vigastuspausi, mistõttu ei saanud 178 sentimeetri pikkune keskkaitsja aidata ka rahvuskoondist kohtumistes Belgia ja Läti vastu.

Teistest Norra kõrgliigas pallivatest koondislastest pidi viigiga leppima ka Taijo Teniste koduklubi Sogndal, kui vastasseis Oddiga lõppes väravateta viigiga. Teniste sai kirja esimese poolaja.

Valusa kaotuse sai aga taas Karol Metsa leivaisa Stavangeri Viking, kes vandus normaalaja üleminutitel sündinud tabamuse tõttu 0:1 Lilleströmile ning jätkab liigatabelis kindlalt viimasel ehk 16. kohal. Mets tegi kaasa kogu kohtumise.

13 vooru järel asub Valerenga 18 punktiga kaheksandal positsioonil, Sogndal on 16 silmaga 12. real ja Viking kaheksa punktiga viimane. Vahe 15. kohal paikneva Tromsöga on viis punkti.  

Video Jäägeri peaga löödud väravast:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles