Barcelona valmistub tähtmängija eest maksma ulmelise summa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Verratti.
Marco Verratti. Foto: Francesca Ceciarini/SIPA/Francesca Ceciarini/SIPA/Scanpix

FC Barcelona jalgpalliklubi soovib suvel keskväljale juurde tuua PSG ridades palliva itaallase Marco Verratti. Hispaania ajaleht Mundo Deportivo kirjutab, et Barcelona on valmis 24-aastase poolkaitsja eest maksma koguni 70 miljonit eurot.

Kui tehingust saakski asja, siis tõuseks Verratti FC Barcelona läbi aegade kalliduselt teiseks mängijaks. Rohkem on katalaanid maksnud ainult Luis Suareze eest, kelle soetamine läks 2014. aastal maksma 83 miljonit eurot.

Verratti leping PSGga kehtib 2021. aastani, kuid itaallane on andnud prantslastele teada, et ta ei soovi enam Pariisis jätkata.

Barcelona on sel suvel üldse üleminekuturul jõuliselt tegutsemas. 12 miljoni euro eest on nad tagasi ostmas klubi kasvandikku Gerard Deulofeud, kes veetis viimase hooaja laenulepingu alusel AC Milani ridades (23-aastase ääreründaja mängijaõigused kuuluvad Evertonile).

Lisaks soovib Barcelona meeskonda tagasi tuua ka teise klubi kasvandiku. Äärekaitsja positsioonile täiendust vajavad katalaanid tahavad uuesti tiimis näha praegu Londoni Arsenali hingekirjas olevat Hector Bellerini.

Arsenal ei soovi 22-aastasest paremkaitsjast küll loobuda, kuid nad võivad olla valmis vahetustehinguks, mis tooks nende ridadesse Rafinha.

24-aastane ääreründaja Rafinha ei mahu väidetavalt Barcelona uue peatreeneri Ernesto Valverde plaanidesse ja nii ollakse valmis brasiillasest loobuma. Tõenäoliselt tuleks katalaanidel Bellerini saamiseks veidike ka raha juurde maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles