Savisaare ja Sõõrumaa nimekirjad õõnestavad Keskerakonda (13)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõruma ja Edgar Savisaare teed on Tallinnas asju ajades ristunud sageli. Pildil mehed 2007. aastal, kui Rotermanni kvartalis pandi nurgakivi Jahulao hoonele.
Urmas Sõõruma ja Edgar Savisaare teed on Tallinnas asju ajades ristunud sageli. Pildil mehed 2007. aastal, kui Rotermanni kvartalis pandi nurgakivi Jahulao hoonele. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Aastaid Keskerakonda toetanud ja Tallinnas menuka ärimehena tegutsenud Urmas Sõõrumaa aitab oma valimisliitu luues samuti kohalikel valimistel kandideerimisest teatanud Edgar Savisaart, nõrgestades oma käiguga Keskerakonda.

Postimehe andmetel kandideerib Savisaar kohalikel valimistel oma nimekirjaga, kuhu kuuluvad väidetavalt ka europarlamndi saadik Yana Toom, riigikogu saadikud Olga Ivanova ja Oudekki Loone ning mitmed teised Keskerakonna praguse juhi Jüri Ratase vastu mässajad.

Eile hommikul külastas peaminister Ratas Toomi Tallinna kesklinnas Roosikrantsi tänaval asuvat kontorit, kus jutuks olid mõistagi kohalikud valimised ja parteijuhi keskseks sõnumiks see, et ehk oleks võimalik vältida erakonnast eraldiseisvat nimekirja.

«Kohtusime tõesti Yanaga ja rääkisime peamiselt sellest, kuidas ühtsena oleksime valimistel  tugevamad,» jäi Keskerakonna juht Ratas oma kommentaaris napiks.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles