Lääne Elu: Oravad viskavad erakonna raudvara üle parda (6)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu linnapea Urmas Sukles.
Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Elmo Riig / Sakala

Reformierakonna peasekretär Tõnis Kõiv saatis eelmisel nädalal erakonna Läänemaa piirkonna liikmetele kirja hoiatusega, et kohalikel valimistel valimisliitudes kandideerijad visatakse erakonnast välja.

Haapsalu piirkonnas tähendab see, et erakonnast visatakse välja praegune Haapsalu linna esinumber linnapea Urmas Sukles, kes teatas kevadel kandideerimisest oma valimisliiduga, kirjutab Lääne Elu.

«Kui Urmas Sukles oma seisukohta ei muuda, siis on see tõenäosus väga suur. Seda peab piirkonna juhatus otsustama,» ütles Reformierakonna Läänemaa arendusjuht Jaanus Ratas vastuseks küsimusele, kas Haapsalu linnapea visatakse Reformierakonnast välja. «Eks olnud see sõnum mõeldud kogu Läänemaale ja ka kogu Eestile, natuke mõtlemisainet.»

Pikemalt loe Lääne Elust.

Urmas Sukles kuulub alates 1999. aastast Reformierakonda. Oktoobris 2009 valiti Urmas Sukles Haapsalu linnapeaks. Ta oli linnapea ka aastatel 1993–2002.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles