Stephen Curry sõlmib NBA ajaloo suurima lepingu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: Marcio Jose Sanchez/AP/Scanpix

Golden State Warriorsi tähtmängijast Stephen Curryst saab korvpalliliiga NBA läbi ajaloo suurima palgaga mängija, kui ta allkirjastab klubiga viie aasta pikkuse ja 201 miljoni USA dollari suuruse kontrahti.

Curry on seega esimene NBA staar, kes allkirjastab nö superlepingu, mis hakkab peagi olema tähtmängijate jaoks tavaline, kirjutab ESPN.

Golden State’i mänedžer Bob Myers kinnitas, et lepingu detailid saavad viimase lihvi ning allkirjad pannakse lepingule alla 6. juulil.

Kaheksa aastat NBAs mänginud Curry’l oli viimati Golden State’iga käsil nelja aasta pikkune leping, mis tõi talle sisse 44 miljonit dollarit. Sel suvel antud kontraht aga lõppes ja Curry’st sai vabaagent.

29-aastane Curry on NBAs visanud karjääri jooksul keskmiselt 22,8 punkti, jaganud 6,8 resultatiivset söötu ning noppinud 4,4 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles