Kõige õnnelikum ema laulupeol (2)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Puur jõudis pühapäeval oma poega Rasmus Puuri kallistada alles siis, kui kumbki oli suure hulga õnnitlejate häid soove vastu võtnud.
Katrin Puur jõudis pühapäeval oma poega Rasmus Puuri kallistada alles siis, kui kumbki oli suure hulga õnnitlejate häid soove vastu võtnud. Foto: Veiko Tubin

Lauluväljak oli pühapäeval täis tuhandeid õnnelikke emasid, kelle lapsed laulukaare all hõiskasid. Nende emade seas olid eriliselt õnnelikud 17 laulupeodebüüdi teinud noore emad. Nende kõigi seas oli üks õnnepisarais ema, kes nimetas end naerdes kõige õnnelikumaks emaks lauluväljakul. See ema oli 26-aastase helilooja, dirigendi ning seekordse peo idee autori Rasmus Puuri ema Katrin Puur.

Poega kallistama jõudis ema ühena viimastest, kui oli kõigepealt kallistanud kõiki, kes teda ennast õnnitlema tulid, ja siis pikas järjekorras kannatlikult oodanud. «Ootasin ära, kui kõik naiskoorid olid temaga koos pilti ja selfisid teinud, ning siis ma lõpuks pääsesin temani. See oli väga kõva kallistus,» kirjeldas ema Katrin Puur pühapäevaõhtuseid hetki. Kontserdil istus samuti muusikaharidusega ema üheksandas reas ja nägi vaid poja kukalt.

-Mida poja kukal teile ütles?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles