Eesti meister jälle audis

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infoneti kapten ja keskkaitsja Andrei Kalimullin (vasakul) ja rõõmustav Hiberniansi ründaja Jorginho.
Infoneti kapten ja keskkaitsja Andrei Kalimullin (vasakul) ja rõõmustav Hiberniansi ründaja Jorginho. Foto: Liis Treimann

FC Infoneti äärekaitsja Dmitri Kruglov ei otsinud vabandusi. «Hibernians polnud meeskond, keda peaks kartma või kellele alla jääma. Ise olime süüdi, et võõrsil 0:2 kaotasime ja olukorra enda jaoks raskeks tegime,» sõnas kogenud jalgpallur pärast 0:1 kaotust Malta tšempionile.

Ainus värav sündis 88. minutil, kui Infonet võttis rohkelt riske ja enda karistusala juures ilmnes ebakõla keskkaitsja Andrei Kalimullini ja väravavahi Matvei Igoneni vahel, mille realiseeris tabamuseks Hiberniansi ründaja Jorginho. Suures plaanis oli see värav siiski pelk kosmeetika, jõujooned pandi paika avamängus.

Esimese eelringiga piirdus Eesti meister juba kolmandat aastat järjest, sest mullu kaotas FC Flora samas faasis Gibraltari esindajale Lincoln Red Impsile ja tunamullu FC Levadia Põhja-Iirimaa poolprofiklubile Belfasti Crusaders. Miks jäi Meistrite liiga taas Eesti tšempioni jaoks minimaalselt lühikeseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles