Fotod: NHLi tippmehed toodi eestlastele koju kätte

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Soome suurim päevaleht Ilta-Sanomat kuulutas eile hommikul: «Mikael Granlundi ja Minnesota Wildi lepinguläbirääkimised jätkuvad lepitaja vahendusel.» Kõva uudis! Aga mida tegi Soome jäähoki üks andekamaid mängijaid samal ajal, kui tema tuleviku üle arutlesid tuhanded tähemärgid nii siin- kui ka sealpool Atlandi ookeani?

Liugles, Wildi logoga roheline tutimüts peas, mööda Rocca al Mare jäähalli B-väljakut ning jagas näpunäiteid 45-le Eesti hokinoorele, kellest paljusid innustab iga päev rügama unistus jõuda kunagi jäähoki nirvaanasse ehk NHLi, kus Granlund oli möödunud hooajal 69 punktiga (26 väravat ja 43 tulemuslikku söötu) Wildi resultatiivseim mängija.

«Väga võimas, et NHLi mängijad on Eestis. Granlundid rõhutasid eelkõige kahte asja: tööta kõvasti ja ära kunagi alla anna. Küsisin, kuidas on mängida staaride nagu Sidney Crosby vastu. Mikael vastas, et see on alati hirmus raske,» rääkis HC Panteris hokit mängiv 13-aastane Patrick.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles