Maria-Ann Rohemäe: “USA-s sain aru, kui eestlane ma ikkagi olen”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria-Ann Rohemäe.
Maria-Ann Rohemäe. Foto: Marianne Loorents

Pajustist pärit Maria-Ann Rohemäel (26) on jäänud Eesti Rahvusringhäälingu korrespondendina Washingtonis selja taha esimene poolaasta. Virumaa Teataja püüdis Eestis suvepuhkust veetva Rohemäe ühes pealinna kohvikus kinni enne jaanipäeva ja uuris, kuidas tal läinud on.

Ootan kannatamatult eksklusiiv­intervjuud Donald Trumpiga. Millal ära teete?

Ei tea. Eesti ajakirjanikul pole väga lihtne USA presidendiga jutule saada. Aga ma olen teda ühe korra näinud. See juhtus presidendivalimiste kampaania ajal, kui Donald Trump tegi väikelinnas Scrantonis oma viimase kohtumise valijatega. Arvan, et intervjuu Donald Trumpiga sõltub väga palju sellest, kas ja kuidas soovib USA oma poliitikat Eestis nähtavaks teha. Reaalsus on aga see, et maailmas on väga palju ajakirjanikke, kes soovivad Donald Trumpiga intervjuud teha ja enamik neist peavad suu puhtaks pühkima, sest USA riigipea pole teatavasti väga meediasõbralik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles