Öö oli õhtust targem (13)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom, Oudekki Loone ja Olga Ivanova eilsel pressikonverentsil.
Yana Toom, Oudekki Loone ja Olga Ivanova eilsel pressikonverentsil. Foto: Liis Treimann

Esimesed heidetakse, tagumised tapetakse, servapealsed surmatakse, keskmised koju tulevad. Ei tea, kas oli need «Kalevipojast» pärit read Yana Toomi mõttes hetkel, mil ta otsustas reeta Olga Ivanova ja Oudekki Loone, kuid valimisliidu asemel otsustas ta siiski koduerakonna kasuks.

Veel üleeile õhtul läks Toom Ivanovast ja Loonest lahku teadmisega, et järgmisel päeval teatatakse lõplikult oma valimisliidu moodustamisest kohalike omavalitsuste valimisteks. Viimased ärkasid ilmselt hommikul üles teadmisega, et koitmas on suurpäev, kus nemad kaks teevad koos Toomiga ära liidu, mille eesotsas Edgar Savisaar kroonijuveelina kandideerib.

Kuid hommikul tabas neid šokk. Lõpuni isepäine Toom oli öösel ümber mõelnud ja otsustas reeta nii nemad kui ka Savisaare. Ta otsustas siiski kandideerida Keskerakonna nimekirjas.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles