Ühendriikides avasid majja tunginud mehed peo ajal tule

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei sündmuskohal.
Politsei sündmuskohal. Foto: Daily News/AP

Ühendriikides avasid laupäeval kaks majja tunginud meest tule peol, mille rase naine oli korraldanud oma lapse soo avaldamiseks, teatasid võimuesindajad ja kohalik meedia.

Surma sai naine ja haavata veel üheksa inimest, kelle seas kolm last. Vahejuhtum leidis aset Cincinnati lähedal asuvas Coleraini väikelinnas.

Sugulane kinnitas telekanalile WXIX-TV, et peo korraldanud naine sai kuulitabamuse jalga ja kaotas seejärel lapse. Meedia informatsiooni kohaselt sai rünnakus surma 22-aastane Autumn Garrett.

Coleraini politsei eestkõneleja James Love´i andmetel on veel üks haavatutest kriitilises seisundis. Love ütles, et tulistamise motiivid on endiselt ebaselged.

Mitmed tunnistajad nägid ründajaid hiljem mööda tänavat jooksmas. Mõlemad on endiselt vabaduses. Majas viibis rünnaku ajal 12 inimest, kes vaatasid parajasti filmi.

"Kaks meest tulid ja hakkasid majas inimesi tulistama. Seal said väiksed lapsed viga ja kõik. Ma istusin oma autos. Nad lihtsalt jooksid kohale ja hakkasid tulistama. Seal on rase tüdruk," rääkis politseisse tehtud hädakõnes tunnistaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles