Kristjan Seema asub juhtima SEB Eesti turundusdivisjoni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Seema
Kristjan Seema Foto: Peeter Langovits

AS-i SEB Pank turunduse ja kommunikatsiooni divisjoni direktorina asub alates 2. maist tööle Kristjan Seema (36), kes seni juhtis Tele2 Eesti turundusmeeskonda.

«Kristjan Seema juhtimisel tegi Tele2 bränd eelmisel aastal telekommunikatsiooni valdkonnas sama, mida SEB panganduses – seljatas senise turuliidri ning tõusis oma valdkonna meeldivaimaks brändiks,» lausus SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht Eerika Vaikmäe-Koit, viidates Emori mullusele brändiuuringule.

«Kristjani pikaajaline kogemustepagas teenindussektoris ja senine väljapaistev töö Tele2 brändi arendamisel tegid temast parima kandidaadi hoidmaks SEB liidripositsiooni,» lisas Vaikmäe-Koit.

Kristjan Seema ütles, et SEB Eesti turundus- ja kommunikatsiooni tegevuse juhtimine on tõsist pühendumist nõudev väljakutse.

«SEB-l on väga tugev turundusmeeskond, kes on võitnud viimastel aastatel kõik olulisemad turundusvaldkonna auhinnad. Pank on seadnud lati väga kõrgele ning ma soovin tehtud tööd vääriliselt jätkata,» lausus Seema.

Oma senise tööandja kohta ütles Seema: «Tele2-l on õnnestunud üles ehitada professionaalne ja kokkuhoidev turundusmeeskond, keda on ühelt poolt raske maha jätta, teisalt olen kindel, Tele2 turundus töötab oma senisel väga heal tasemel edasi.»  

Seema töötas Tele2-s alates 1997. aastast, sellest viimased 6 aastat Tele2 Eesti turundusdirektori ametikohal. 2008. aastal pälvis Kristjan Seema Aasta Turundusjuhi tiitli.

SEB Eesti senine turundus- ja kommunikatsiooni divisjoni direktor Karl Multer asus alates märtsist SEB Baltimaade turundus- ja kommunikatsioonijuhi ametikohale.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles