Politsei tabas Haapsalus krossimootorrattad varastanud lätlased (1)

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseisõiduk.
Politseisõiduk. Foto: Sakala

Möödunud nädalal pidas politsei Haapsalus kinni kaks meest, keda on alust kahtlustada krossimootorrataste varguses.

Politsei sai 5. juulil teate, et Haapsalus Haava tänaval murti sisse garaažikompleksi, kust varastati kaks KTM krossimootorratast. Kiire tegutsemine aitas politseinikel veel kuumadel jälgedel tabada varguse toime pannud 31- ja 41-aastase Lätist pärit mehed, teatas Lääne prefektuur.

Politsei leidis sündmuskoha lähedalt kohe ka teise varastatud mootorratta, samuti leiti meeste autost üks varastatud krossimootorratas. Kohtu loal võeti mõlemad mehed vahi alla.

«Antud juhtumi puhul tuleb esile tõsta politseinike väga kiiret tegutsemist ning isikute kinnipidamist kohe peale varguse toimepanemist. Enim rõõmu valmistab kindlasti see, et kannatanud said kiirelt oma vara tagasi. Lisaks kontrollib politsei veel täiendavalt, kas samad mehed on Eestis ka eelnevalt kuritegusid toime pannud,» rääkis Lääne prefektuuri kriminaalbüroo juht Nils Sempelson.

Antud asjas on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb grupi poolt toime pandud vargust.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles