Video: ufo «neelas» teise ufo?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ufo
Ufo Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Sotsiaalmeedias liigub video, millel on väidetavalt Venemaa Jakuutia öises taevas näha heledalt valgustatud tundmatut lendavat objekti, siis ilmub nelinurkne «aken», millesse esimene objekt sisse kaob.

Videot näinud küsisid, et kas tõesti on tegemist tulnukate õhusõidukitega või on see video hoopis väga hea arvutigraafika.

Ufo
Ufo Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Jakuutia taevas oli näha lendamas heledat tundmatut objekti, see jättis endast maha kondensatsioonijälje. Video lõpul on näha ilmumas valgustatud «akent», millesse esimene objekt kaob. Video juures ei ole märgitud juhtunu täpset aega ega kohta,» kommenteeris videot näinud Semjon.

Sotsiaalmeedia kasutajate arvates «neelas» üks ufo teise ning nelinurkne «neelaja» võis olla emalaev. Oli ka neid, kelle arvates oli «aken» dimensioonidevaheline portaal. 

Jakuutia ehk Sahha Vabariik on Venemaa suurim regioon, mis on kuulus oma loodusressursside, kaasa arvatud teemandileiukohtade poolest.

Jakuutia piirkonna politsei teatel ei ole nad saanud kodanikelt teateid tundmatute lendavate objektide kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles