Citroeni WRC-tiim loobus tänavuse hooaja tiitliheitlusest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen Citroeni WRC-auto roolis.
Andreas Mikkelsen Citroeni WRC-auto roolis. Foto: WOJTEK RADWANSKI/AFP/Scanpix

Citroeni WRC-tiim teatas ametlikult, et nad ei keskendu enam tänavusele tiitliheitlusele ning nad suunavad oma pilgud juba järgmisele aastale.

Sebastien Loebi tippaegadel WRC-sarja valitsenud Citroen ei ole tänavusel hooajal oma hoogu leidnud ning tiimide arvestuses ollakse neljal ehk viimasel positsioonil.

Citroen jääb võistkondade arvestuses liidrikohal olevast M-Spordist maha juba 142 punktiga. Hooaja lõpuni on jäänud aga kõigest viis etappi, kirjutab autosport.com.

«Lühiajaliste eesmärkide asemel keskendume nüüd pikemajalistele eesmärkidele,» teatas Citroeni tiimi juht Yves Matton.

«Ma ei saa öelda, et meie autol ei oleks kiirust. Meil on kiirust, kuid seda ainult mõnes olukorras. Rallil peab hea kiirus olema aga kogu aeg,» lisas Matton. «Teeme tööd, et auto oleks kogu aega kiire.»

«See ei tähenda, et me ei jahiks enam etapivõite, kuid muutsime oma lähenemist,» rääkis Matton. «Tegime vedrustuse osas juba kolm muudatust. 2018. aastaks tuleb aga kõige suurem muudatus. Teeme selle kallal juba tööd. See on väga pikk protsess. Teeme tööd ka diferentsiaaliga, et auto tagaosa ei libiseks nii palju.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles