Ühendriikides astus kohtu ette 11-aastase naabritüdruku tapnud nooruk

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapse tapmises süüdistatav Andreas Erazo.
Lapse tapmises süüdistatav Andreas Erazo. Foto: nj.com

Ühendriikides astus reedel kohtu ette 18-aastane Andreas Erazo, kellele esitati süüdistus 11-aastase naabritüdruku tapmises, teatasid võimuesindajad.

Abbiegail Smithi laip leiti teisipäeval tema kodu lähedalt Keansburgist, mis asub New Jersey osariigis. Monmouthi maakonnaprokuratuuri informatsiooni kohaselt elas mõrtsukas sama kortermaja ülemisel korrusel.

"Sa tapsid mu tütre! Mu ainsa lapse! Ma loodan, et mädaned vanglas!" karjus ohvri ema, kui Erazo käeraudades kohtusse toodi.

Prokurör Christopher Gramiccioni sõnul võeti Erazo kinni neljapäeva pärastlõunal tema korteris ja ta ei osutanud vastupanu. Gramiccion täpsustas kohtuistungil ühtlasi, et laps pussitati surnuks.

"See on ülimalt traagiline päev, kui me kaotasime 11-aastase viienda klassi tüdruku, keda armastati Keansburgi kogukonnas," tõdes prokurör.

Esialgu pole veretöö motiivi avaldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles