Nõmme vana apteegi ruumidesse otsib linnaosavalitsus uut rentnikku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana apteek kolis veebruaris pidulikult avatud Nõmme tervisekeskusesse.
Vana apteek kolis veebruaris pidulikult avatud Nõmme tervisekeskusesse. Foto: Liis Treimann

Nõmme raudteejaama lähedal aadressil Mai 4 asuva vana apteegimaja ruumidele otsitakse konkursi korras uut rentnikku, sest eelmine apteegipidaja kolis sealt veebruaris pidulikult avatud Nõmme tervisekeskusesse.

Nõmme linnaosavalitsuse avalike suhete nõuniku Jukko Nooni sõnul kuulutatakse vana apteegi ruumidele uue rentniku leidmiseks konkurss välja aprilli lõpus. Konkursi tingimused saatis linnaosavalitsus täna Tallinna linnavaraametisse kooskõlastusringile.

«Kuna selles majas tegutses üle saja aasta apteek, siis üks tingimus on, et seal jätkaks mõni teine apteek või antakse ruumid kasutusse meditsiiniteenuse osutamiseks, näiteks perearstile,» ütles Nooni.

Endise apteegi ruumid Mai 4 majas kuuluvad linnale. Sama maja teisel korrusel on aga korterid ning hoones tegutseb ka korteriühistu.

Nooni lisas, et kui konkursi korras vabaks jäänud ruumidesse ikkagi mõnda apteeki või meditsiiniteenusi osutavat firmat ei leita, siis võidakse konkursi tingimusi muuta või järgmise sammuna ruumid lihtsalt maha müüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles