Ränga liiklusõnnetuse põhjustanud naist ootab kohtutee

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla naise, kes süüdistuse järgi põhjustas täiesti süütus liiklusolukorras ebapädevalt käitudes kolme auto ränga kokkupõrke.

Raske õnnetus juhtus mullu 28. veebruari pärastlõunal Harjumaal Tallinna-Tartu maantee 47. kilomeetril, kus Volkswagen Passatiga sõitnud 42-aastane Anneli märkas paremal pool teepeenral talle vastu liikunud jalgratturit. Kuigi rattur ei sõitnud sõiduteel, arvas Anneli siiski paremaks temast kaarega mööda sõita, kaldudes oma autoga täies ulatuses vastassuunavööndisse.

Anneli autole vastu liikunud Volkswagen Tourani juht suutis kiirelt reageerides laupkokkupõrget vältida, keerates teepeenrale, kuid sõidukid põrkasid siiski külgepidi kokku ja saadud löögist paiskus Touran teelt välja. Tourani taga liikunud BMW juht üritas aga kokkupõrget vältida omakorda vastassuunavööndisse keerates. Paraku otsustas just siis ka Anneli oma Volkswageniga naasta oma suunavööndisse ja autod põrkasid kokku.

Kolme auto kokkupõrkes said raskelt vigastada BMW juht ja Anneliga samas autos viibinud laps, kergemalt pääses BMW-s viibinud kaasreisija.

Kohtueelse uurimise lõppedes sai Anneli süüdistuse raske liiklusõnnetuse põhjustamises, kohus arutab tema süüasja 9. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles