Andres Oper vajas juhtvärava löömiseks vaid viit minutit

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Oper vajas kõigest viite minutit, et tänases kohtumises jalg valgeks saada.
Andres Oper vajas kõigest viite minutit, et tänases kohtumises jalg valgeks saada. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Nädal aega tagasi Eesti klubijalgpalli tugevuselt kolmandal tasemel (Esiliiga B) Viimsi JK ridades võiduka debüüdi teinud ning ka väravasöödu kirja saanud Eesti jalgpallikoondise kõigi aegade resultatiivseim mängija (34 väravat) Andres Oper vajas tänases mängus skoorimiseks vaid viite minutit.

Taas mängiti Sillamäe Kalevi U21 meeskonna vastu ning sedapuhku võõrsil, kus jäädi 20. mänguminutil Premium Liigas mängiva Roman Grigorevski tabamuse tõttu 0:1 kaotusseisu. 11 minutit hiljem viigistas Georg Marten Meumers ning rohkem avapoolaja väravaid ei nähtud.

Nii jooksis teise poolaja alguses väljakule 39-aastane Oper, kes juba 50. minutil jala valgeks sai ning Viimsi meeskonna juhtima viis. Viimase naela Sillamäe tiimi kirstu lõi aga 74. minutil samuti endine Eesti koondise (45 mängu) poolkaitsja Aivar Anniste. Lisaks pääses 62. minutil Priidu Ahvena asemel platsile ka Eesti koondise peatreener Martin Reim.

Liigatabelis asub Viimsi 23 punktiga kümne meeskonna konkurentsis seitsmendal kohal. Sillamäe Kalevi U21 meeskond on 12 silmaga kindlalt viimane.

Juba kolmapäeval läheb Viimsi võõrsil vastamisi JK Tallinna Kalevi U21 meeskonnaga, kes paikneb liigatabelis 24 punktiga vahetult nende ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles