Tiit Sokk: koondises on nii positiivseid kui ka negatiivseid üllatajaid

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpallikoondise laiem koosseis sel suvel. Kahjuks on vigastused mitu meest eemale jätnud.
Korvpallikoondise laiem koosseis sel suvel. Kahjuks on vigastused mitu meest eemale jätnud. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Raske on kahe kontrollmängu järel paikapanevaid järeldusi teha, millises seisus Eesti korvpallikoondis praegu on. Saadi kaks kindlat võitu: Portugal alistati 74:60, Rumeenia 87:55. Positiivset kindlasti oli, aga kui see konteksti panna, võib ka muret tunda. Vastased olid üsna kehvad ja nii ei olnud eestlastel võimalust surve all tegutseda.

Mõlemas mängus oli meie resultatiivseim Kristjan Kitsing 12 silmaga. Mänguaega teenisid kõik mehed ja kellegi minutid liiga suureks ei läinud. Ka eestlaste efektiivsuse näitajad olid mõlemas kohtumises suuresti plussis.

Kaks kindlat võitu näitab, et Eesti oli tubli, asjad suures plaanis toimisid, pall liikus, mehed nautisid väljakul olemist. Juures on mõni mängija, kes ei pelga musta tööd teha. Ka treenerid ei tõuse kahe võidu järel pilvedesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles