Kobin: toimetusi me ei liida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaleht Eesti Ekspress.
Ajaleht Eesti Ekspress. Foto: Marina Puškar

Ekspress Grupi juhatuse liikme Gunnar Kobina sõnul otsib grupp Eesti Ekspressi, Eesti Päevalehe, Maalehe ja Delfi toimetuste erinevate ühisfunktsioonide liitmiseks võimalusi, kuid toimetusi ei ühendata.

«Meil ei ole plaanis toimetusi liita. Nimetatud neli brändi vajavad siiski igaüks oma toimetusi koos peatoimetajatega.»

Täna teatas Ekspress Grupp, et Eesti Ekspressi uueks peatoimetajaks saab Janek Luts. Endine peatoimetaja Priit Hõbemägi hakkab vastutama grupi multimeedia uudisruumi projekti eest.

Hõbemäe uue ameti kohta ütles Kobin, et Ekspress Grupp on väga selgelt liikumas multimeedia ettevõtteks ning Eesti Ekspressi ja Eesti Päevalehe iPadi versioonid on esimesed sammud selles suunas.

«Meediaäri süda on ajakirjanduslik sisu ja mida rohkemates kanalites me seda levitame, seda parem. Multimeedia eeldab teisest otsast võimet sisu erinevas formaadis toota ning nüüd, kus meie portfellis on online-portaal, iga päev ilmuv päevaleht ning kaks nädalalehte, on meie eesmärk ehitada nende brändide ja toimetuste baasilt üles organisatsioonid, kes on võimelised tootma sisu ka tahvelarvutitesse, telefonidesse ning nii teksti, staatilise pildi kui ka dünaamilise pildi näol,» rääkis Kobin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles