Eesti riiuldamisfirma läks soomlaste kätte

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Humanlinki üks põhitegevus on riiulite paigaldamine.
Humanlinki üks põhitegevus on riiulite paigaldamine. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Kauplustele riiuldamise ja kassalahenduse teenuseid pakkuva Eesti ettevõte Humanlink Estonia OÜ suuromanikuks sai Soome ettevõte Transval Group.

Humanlink, mille endine nimi oli Varumeesteteenindus ja Transval Group Oy omanikud sõlmisid lepingu, millega Humanlinki ettevõtete enamusosanikuks saab Soome ettevõte Transval Group. Humanlinki tegevjuht Jarkko Tainio jätkab ettevõttes olulise võtmeisikuna ja omanikuna. Balti äritegevuse eest vastutav Toomas Sabsay jätkab samuti ettevõtte omanikuna, teatas firma. 

Humanlink on tegutsenud jae- ja hulgikaubanduse valdkonnas üle kümne aastat, pakkudes tööjõu vajadust optimeerivaid lahendusi. Peamised teenused on riiuldamise ja kassalahenduse pakkumine.

«Sõlmitud tehing aitab kaasa ka Transvali teiste tegevusvaldkondade laienemisele Balti riikidesse. Meie teenuste portfell kasvab peatselt ka Eestis ja Lätis ning edaspidi saame oma klientidele pakkuda senisest laiemaid valikuid,» ütles Humanlinki Balti äride juht Toomas Sabsay.

Humanlink tegutseb Soomes, Eestis ja Lätis, andes tööd kokku ligi 270 kaubandusvaldkonna spetsialistile. Ettevõtte 2017. aastaks prognoositud käive on 3,8 miljonit eurot. Transval Group pakub tööstus-, kaubandus- ja logistikaettevõtetele ladude ja terminalide tööjõudu optimeerivaid lahendusi ning konsultatsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles