Märjad jalad ajasid viljapõllule rada niitma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sägake talu peremees Jaan Sild ja Tarvastu mõisas elav Ivar Pae on hämmingus, sest aastaid läbi viljapõllu kulgenud rada on laiemaks niidetud.
Sägake talu peremees Jaan Sild ja Tarvastu mõisas elav Ivar Pae on hämmingus, sest aastaid läbi viljapõllu kulgenud rada on laiemaks niidetud. Foto: Elmo Riig

​Eelmisel nädalal avastas Tarvastu valla elanik Ivar Pae, et keegi on lasteaia ja kiriku vahelisele odrapõllule umbes kahe meetri laiuse teeraja sisse niitnud ja sellega põllumehele kahju tekitanud.

«Algul mõtlesin, et mis nalja Jaan seekord teeb,» rääkis Pae, kes oli trimmeriga niidetud tee avastanud eelmisel kolmapäeval ning kohe ka maa rentija, Sägake talu peremehe Jaan Sillaga ühendust võtnud. 

Taluperemees oli hämmingus, sest tõepoolest oli põllule trimmeriga 265 meetri pikkune ja umbes kahe meetri laiune tee niidetud. Silla sõnul on süüdlane talle teada, aga nad on omavahel kokkuleppe juba sõlminud. Teo toimepanija nime ta avaldada ei soovinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles