Video: Prantsusmaa trikimees tegi puhkajatele roppu nalja (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis Youtube'st. Trikimees Remi Gaillard näitas Prantsusmaa kuurordis puhkajatele roppu sõnumit.
Kuvatõmmis Youtube'st. Trikimees Remi Gaillard näitas Prantsusmaa kuurordis puhkajatele roppu sõnumit. Foto: Remi Gaillard/Youtube

Prantsusmaa väikelinna Mauguio Carnoni linnapea Yvon Bourrel peab tegema hulgaliselt selgitustööd seoses plakatiga, mis lennutati üle kuurortlinna ranna. Plakatil seisis leebelt tõlgituna tekst «minge koju, kuradi turistid» («Go home, f***ing tourists»), kirjutab The Local.

Turistide hulgas väga populaarsest Carnoni rannast lendas eile üle lennuk, mis kandis enda järel loosungit. Plakatid olid inglise ja hispaania keeles. Politsei jõudis sekkuda enne, kui sama sõnum ka prantsuse keeles taevasse jõuti saata.

Õnneks ei olnud tegu kohalike elanike kurja protestiaktsiooniga turistide vastu. Selle taga oli hoopis Youtube's vägagi tuntud vigurivänt Remi Gaillard, kes on šokeerivate etteastetega tihti silma jäänud.

Linnapea oli triki üle nördinud ja kinnitas turistidele, et nad on endiselt linna oodatud. 

Video: Youtube

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles