Linnainimene teab

Triin Varek
, keskerakonna rakvere linna linnapeakandidaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Varek.
Triin Varek. Foto: Internet

Eelseisvate kohalike omavalitsuste valimistega seoses tuleb päevakorda üha enam uusi teemasid ja arvamusavaldusi. Küll linnainimene juba teab. Olen hr Holstiga nõus, et kirjatükid võiks ilmuda nende autorite nimedega, sest nii on kuidagi selgem ja ausam ning jääb ära võimalus ühele või teisele poole alusetult näpuga viibutada, ja kui juba jutud liigsest kultuurikärast naabermaakonda jõuavad ja lehte kirjutama panevad, siis tuleks asja arutada ja näha ka teisi nüansse.

Otsus valimistel kandideerida siin või seal nimekirjas, olles kultuuritegelane, õpetaja, arst või ettevõtja, on igaühe isiklik valik ja ei peaks üldse asjasse puutuma. Tore, et on kandideerijaid ja asjalikke inimesi, kes soovivad linna arengus kaasa rääkida ja edaspidi kaasa lüüa. Tervitan teisigi uusi tulijaid!

Kindlasti soovivad Rakvere linna parimat arengut ja linnarahva heaolu kõik valimistel kandideerijad, mitte ainult reformierakonna nimekirja kuulujad. Ning mure kesklinna vaikelu ja mitme kultuurikollektiivi ruumipuuduse ning kesiste harjutamistingimuste vms varasemates artiklites ja kohtumistel jutuks olnu pärastki on ühine. Visioon, kuidas neid muresid lahendada, võibolla nii sarnane ei ole, kuid mulle isiklikult tundub, et olulisim on näha laiemaid, tulevikku ulatuvaid terviklahendusi linnaruumis üldiselt, nii elukeskkonna kui ettevõtluskeskkonna arendamisel, kui keskenduda üksikutele hoonetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles