Ronaldo avaldas asjaolu, mis sunnib teda teistest parem olema

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Nick Potts/PA Wire/PA Images/Scanpix

Madridi Reali jalgpalliklubi ja Portugali rahvuskoondise superstaar Cristiano Ronaldo andis mõista, mis motiveerib teda aastast aastasse parimatest parim olema.

32-aastane jalgpallur tõdes intervjuus ESPNile, et kõige enam sunnib teda oma piire tunnetama igipõlise rivaali Barcelona tähtmängija Lionel Messi. Samas tunnistas portugallane, et neid nimesid on veel, tuues välja nii Neymari (Barcelona), Robert Lewandowski (Müncheni Bayern) kui ka Gonzalo Higuaini (Torino Juventus). «Ühte inimest on raske välja tuua, kuid lisaks jalgpallile juhinduvad parimad sportlased parimatele ka F1s või NBAs,» ütles Ronaldo.

«Tippmängijad tahavad olla tipus, kuna samaväärsed sportlased juba on seal. Sa ei saa puhata või magada, kuna sellisel juhul jääd teistest maha. Loomulikult me (jalgpallurid – toim) võitleme omavahel, kuid see pole tappev, vaid tuleb kasuks, kuna võitluse eesmärgiks on olla parim. Ühtlasi on see minu motivatsioon: olla neist aastast aastasse parem,» lisas ta.

Aasta parimale jalgpallurile mõeldud auhind Ballon d’Or on alates 2008. aastast jagatud ära Ronaldo (2008, 2013, 2014, 2016) või Messi (2009, 2010, 2011, 2012, 2015) vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles