Tatra orus käib ohtliku teeperve remont

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kambja külje all Tatra orus on suure maantee ärauhutud teeperve remondi pärast sel nädalal kell 9-16 avatud vaid üks sõidurada.
Kambja külje all Tatra orus on suure maantee ärauhutud teeperve remondi pärast sel nädalal kell 9-16 avatud vaid üks sõidurada. Foto: Sille Annuk

Eesti Teed AS hakkas eile parandama Tartumaal Kambja külje all Tatra orus Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maantee järsku perve, millest ligi 180 meetrit uhtis minema 11. juunil Tartut ja Kambja kanti tabanud paduvihm.

«Töö käib, alustasime esmaspäeval, nõlv on kindlustatud,» teatas teed hooldava Eesti Teed ASi teede korrashoiu peaprojektijuht Enn Jänes. 

Paduvihmaga minema uhutud nõlva sisse oli kõigepealt vaja rammida kokku 183 vaia, et sinna veetav pinnas liikuma ei hakkaks. «Vaiad on paigas, nüüd hakkame ärauhutud kohti ülevalt pinnasega täitma,» ütles Enn Jänes. «Nädal läheb selle töö peale kindlasti ära.»

Teeperve remondi ajal on Tatra orus kell 9–16 avatud vaid üks, Tartust Võru poole viiv sõidurada, kus liiklust reguleerib foor. Hommikustel ja õhtustel tipptundidel on lahti mõlemad sõidusuunad.

Nõlva remontimiseks kulub ligi 35 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles