Vanemuine toob suvekontserdile avamängud ja aariad

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise sümfooniaorkestri igasuvised suvekontserdid toovad Kassitoome orgu tuhandeid muusikahuvilisi.
Vanemuise sümfooniaorkestri igasuvised suvekontserdid toovad Kassitoome orgu tuhandeid muusikahuvilisi. Foto: Kristjan Teedema

Vanemuise sümfooniaorkester toob Kassitoome orus tavapärasel tasuta suvekontserdil 30. juulil kell 20 kuulajate ette seekord seitse avamängu. Aariaid esitama astuvad lavale sopranid Pirjo Jonas, Maria Listra ja Sigrid Mutso.

Kõlavad Wolfgang Amadeus Mozarti avamäng ooperile «Võluflööt», Gaetano Donizetti avamäng ooperile «Elisabetta», Aminta aaria «L’amerò, sarò costante» Wolfgang Amadeus Mozarti ooperist «Il re pastore», Veljo Tormise avamäng nr 2, Richard Wagneri avamäng ooperile «Tannhäuser», Margarethe juveeliaaria Charles Gounod' ooperist «Faust», Pjotr Tšaikovski avamäng-fantaasia «Romeo ja Julia», Hector Berliozi avamäng «Rooma karneval», Aleksandr Aljabjevi «Ööbik» ja Antonin Dvořaki avamäng «Karneval».

Vanemuise sümfooniaorkestrit dirigeerib Paul Mägi, konferansjee on Hannes Kaljujärv.

Vanemuise teatel ehitatakse Kassitoome orgu suur lava. Teater soovitab kontserdile tulijatel kaasa võtta sobiva istumisaluse, et ennast nõlvadel mugavalt tunda. Publik on oodatud alates kella 18.30-st.

Kontserdi tõttu on muudetud liikluskorraldust. 30. juulil kell 18.30-22 on autodele liikluseks suletud Oru tänav ja Baeri tänav alates Näituse tänava ristmikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles